Scandic Bergen Airport

Bestill

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode.

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en frinatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til frinetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Tilbake til hotell

Restaurant

En karakteristisk og moderne Scandic-restaurant med elegant innredning, høyryggede stoler og fargerike litografier. Hotell Scandic Bergen Airport byr på en skandinavisk meny med lokale favoritter som blant annet fiskesuppe og fersk fjellørret. Kjøkkenet er stilfullt, men likevel uformelt, i likhet med atmosfæren.

Åpningstider

Åpningstider
Frokost: man-fre 06:00-09:30, lør-søn 07:00-10:00
Lunsj: man-fre 11:30-13:30, lør-søn Stengt
Middag: man-søn 17:00-22:00
Bar: man-tor 17:00-23:30, fre-lør 17:00-00:30, søn 17:00-22:30

Menyer