Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode. 

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Restaurantinteriør, Scandic Neptun
Restaurantinteriør, Scandic Neptun Restaurantbord dekket til middag, Scandic Neptun Middagen serveres i restauranten, Scandic Neptun
Tilbake til hotell

Restaurant Lucullus

Nyt god mat på populære gourmetrestaurant Lucullus på Scandic Neptun i Bergen.

Bordbestilling restaurant

+47 55306800

Restaurant Lucullus tilbyr kun kontrahert bespisning. Her kan man bestille 3-7 rettersmeny, gourmetmeny eller selskapsmeny. Lokalene egner seg meget godt til store- og små begivenheter, for både privatpersoner og firmaer.

Med et omfattende vinkart og sesongens beste råvarer på menyen ligger alt til rette for en spennende matopplevelse på Lucullus!

Åpningstider

Åpningstider