Bestill overnatting

Scandic Torget Bergen

Scandic Torget Bergen, tidligere Scandic Strand, er et nyrenovert og sentralt hotell – perfekt beliggende ved Bryggen i Bergen.

Read more about Scandic Torget Bergen

Scandic Torget Bergen ligger i hjertet av Bergen sentrum, og like utenfor hotellet ligger Fisketorget, Bryggen og Fløyen. I hotellets lobby kan man benytte seg av arbeidsplasser, eller trekke seg tilbake med en god bok som kan lånes fra hotellets samling av Gunnar Staalesens «Varg Veum»-bøker. Her finnes også en egen lobbybar hvor man kan få servert drikke og lett matservering fra hotellets døgnåpne shop.

Fra vår hotellrestaurant i andre etasje serveres Scandic sin prisbelønte frokost, til utsikten av Fisketorget og byfjorden.

Gå ikke glipp av et besøk til Bryggen med sine historiske hansabygninger. Når du først er i Bergen kan du ta toget på Flåmsbanen forbi raviner, fosser og elver og nyte det vakre landskapet rundt Bergen. Scandic Torget Bergen har severdighetene som Bryggen, Torgallmenningen, Ole Bull Scene og Den Nationale Scene i umiddelbar nærhet. Har du tid, anbefaler vi å ta turen innom Nordnesparken eller en gåtur på en av de 7 fjellene som omkranser Bergen. Bergen lufthavn ligger ca. 20 minutter fra hotellet med bil.

4.0 123 anmeldelser fra TripAdvisor

Grunnet korona har vi midlertidig tilpasset tilbudet på hotellet. Vår prisbelønte frokost er midlertidig erstattet med vår koronatilpassede frokostbuffet. Et variert utvalg av mat og drikke tilbys i vår shop. Restaurant, bar og andre fasiliteter kan være stengt.

Finn veien hit

Scandic Torget Bergen Telefon

+47 55 59 33 00

Veibeskrivelser

Veibeskrivelser Google Maps

Scandic Torget Bergen Adresse

Strandkaien 2-6
BERGEN

Scandic Torget Bergen