Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode. 

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Ny restaurant
Ny restaurant
Tilbake til hotell

Bar

Vår bar er den perfekte møteplassen når du skal treffe venner eller kolleger for noe godt å drikke eller et enklere måltid. Her nyter du også utsikten til Bergens yrende sentrums- og uteliv.

Her finner du Bergens største utvalg i maltwhisky og eksklusive Cognac-merker. Baren er også sertifisert som offisiell akevittbar.

En av de mer berømte stamgjestene er Varg Veum, som har sitt eget hjørne i baren. Her finner man bl.a. unike Veum-effekter, inkludert døren til Varg Veums kontor. Baren serverer selvsagt Veums´ favoritter i tillegg til egenkomponerte drikker med Varg Veum-tema.

For en unik opplevelse kan man også bestille 4 ulike temapresentasjoner i baren. Presentasjonene varer i 45 minutter og egner seg godt for grupper fra 5-50 personer. Alle presentasjonene inkluderer smaksprøver. Kontakt resepsjonen for bestilling.

Åpningstider

Åpningstider
Bar: man-tor 18:00-01:00, fre-lør 18:00-02:00, søn Stengt