Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder
Booking Code Icon
Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Restaurantinteriør, Scandic Havet
Restaurantinteriør, Scandic Havet Restaurantinteriør, Scandic Havet
Tilbake til hotell

Restaurant Havneutsikten

Scandic Havets hotellrestaurant i 2. etasje, Havneutsikten, har svært høye ambisjoner for frokost, buffeter og á la carte. Vi tilbyr kvalitetsmat fra lokale leverandører.

Bordbestilling restaurant

+47 75503835

Scandic Havets hotellrestaurant i 2. etasje, Havneutsikten, har svært høye ambisjoner for frokost, buféer og á la carte. Vi har satt oss som mål å servere Norges beste hotellfrokost, og vil tilby kvalitetsmat fra lokale leverandører.

Frokosten du aldri glemmer. I sommermånedene har du muligheten til å droppe den vanlige hotellfrokosten og heller bli med oss på rib-tur til den kritthvite nordlandsstranda Paradisbukta, 5 minutter unna hotellet. Vi har med oss deilig frokost og god drikke, og badekåper til de som vil kjenne på badetemperaturen. Prisen er 295 kr for boende gjester.

Åpningstider

Åpningstider
Frokost: man-fre 06:30-09:30, lør 07:00-10:00, søn 08:00-11:00
 (Åpningstider Juli og August: man-lør 07:00-10:00, søn 08:00-11:00)