Scandic Partner: Dombås Hotell

Bestill

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
Antall gjester
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode.

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en frinatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til frinetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Bookingkode, Bonus Cheque eller Bonusnatt

Dombås Hotell ligger i vakre og rolige omgivelser rett ved fjellene. Hotellet har laget turløyper i Dovrefjell, og du kan glede deg til spennende naturopplevelser. Vi tilbyr gratis utendørsparkering.

Read more about Scandic Partner: Dombås Hotell

Gå ikke glipp av frokostbuffeten vår, dagens viktigste måltid. Vi har noe for enhver smak. Middag serveres hver kveld, og hvis du har lyst kan du slappe av i badstuen før middag. Badstuen er åpen hele dagen, hver dag. Besøk baren vår om du ønsker å nyte noe godt å drikke eller en kaffe etter middag. Baren er åpen daglig. Lunsj serveres ved forhåndsbestilling. Vi kan også hjelpe deg arrangere mindre møter. Vi har 5 møterom for opptil 100 deltakere.

Dombås Hotell er et av våre partnerhoteller, vakkert beliggende i Dombås, ved Dovrefjell. Her kan du gå på moskussafari og fottur i fjellene, og hvis du er heldig får du kanskje se villrein, jerv, mink, bjørner og mange andre ville dyr. Følg turløypene i Dovrefjell og nyt naturen. Hotellet tilbyr gratis utendørsparkering for gjester som ankommer med bil.

3.5 63 anmeldelser fra TripAdvisor

Beliggenhet og kontaktinformasjon

Scandic Partner: Dombås Hotell Telefon

+47 61241001

Veibeskrivelser

Veibeskrivelser Google Maps

Scandic Partner: Dombås Hotell Adresse

Dombaasgrendi 1
Dombås

 Hotellet på kart Vis hotellet på kart
Utvid kart

Ditt neste møte hos oss. Se våre møterom

Møte- og konferanselokale på Dombås Hotell

Beliggenhet nær Dovrefjell, med gratis parkering og 8 møterom. La oss hjelpe deg med din neste konferanse og arrangement.

Bestill møterom