Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode. 

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Scandic_Ambassadeur_Drammen_Bar1.jpg
Scandic_Ambassadeur_Drammen_Bar1.jpg Bar
Tilbake til hotell

Bar

Vår hotellbar er et ypperlig sted for å treffe venner og kolleger. Nyt noe godt i glasset eller en liten matbit fra vår snacksmeny.

I vår nye bar finner man et rikelig utvalg av moderne cocktails i behagelige omgivelser. Her kan man sitte å jobbe eller nyte vår snacksmeny sammen med noe godt i glasset

Åpningstider

Opening hours
Bar: Mon-Sat 18:00-01:00, Sun Closed