Breakfast restaurant
Breakfast restaurant

Scandic Central Elverum

Bestill

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode.

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en frinatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til frinetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.

Scandic Central Elverum har fått en helt ny fremtoning etter en omfattende renovering. Alle detaljer er ikke helt på plass enda, og grunnet utskifting av fasaden, er det noen stillaser på utsiden av hotellet. 91 lekre og lyse gjesterom har fått nye bad, i tillegg har hotellet fått nytt kjøkken. Et moderne treningsrom vil åpne om en stund. Vi vil på lik linje som med søsterhotellet vårt, Scandic Elgstua, ha et engasjert og smilende personale. Et fagkompetent og kreativt kokkelag vil by på spennende matopplevelser. Hos oss står vertskapsfunksjonen i høysete, der du som vår gjest får de gode gjesteopplevelsene.

Read more about Scandic Central Elverum

Vi skreddersyr arrangementspakker med alt inkludert, og kan tilrettelegge for en rekke spennende aktiviteter på og utenfor hotellet. Vi har konferansekapasitet til 350 personer. Prosjektor i alle seks møterom.

Vi har fått en elegant lobbybar. Her kan du nyte spennende smaker fra regionale bryggerier, norske akevitter og sterkere saker.

Det er enkelt å komme seg til oss med både bil, buss og tog. Vi ligger strategisk på veien til Oslo, Trondheim, Hamar, Trysil, Kongsvinger og Sverige. Det er ca. 15 minutters gange fra tog- og busstasjonen. Det er ca. en time med bil fra Oslo Lufthavn, og buss- og togforbindelsene er også meget bra. Vi tilbyr parkering utendørs og i parkeringskjeller.

Fra oss er det gangavstand til to av Norges mest besøkte museum, Norsk Skogmuseum og Glomdalsmuseest. Elverum Golfklubb er også like i nærheten og du kan spille på en av Norges fineste 18-hulls skogbaner. Du kan også utfordre kjøreferdighetene dine på Vålerbanen, NAF Trafikksenter. Vinterstid er milevis med langrennsløyper for både klassisk- og skøyteteknikk alltid nykjørte. Eller hva med en runde på Bowling1.

Finn veien hit

Scandic Central Elverum Telefon

+47 62401000

Veibeskrivelser

Veibeskrivelser Google Maps

Scandic Central Elverum Adresse

Storgata 22
Elverum

Ditt neste møte hos oss. Se våre møterom

PB_scandic_bio_mote_2149.jpg

Vi skreddersyr arrangementspakker med alt inkludert, og kan tilrettelegge for en rekke spennende aktiviteter på og utenfor hotellet.

Bestill møterom