Scandic Elgstua

Bestill

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode.

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en frinatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til frinetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Tilbake til hotell

Elgstua Kafé

Velkommen til en tradisjonsrik og smakfull opplevelse.

Bordbestilling restaurant

+47 62401070

Elgstua Kafé ble etablert som kafé og overnattingsted i 1959. Med solid og hjemmelaget husmannskost på menyen ble det raskt et populært spisested både for de reisende og Elverumsingene. Elgstua hadde også 18 koselige gjesterom, som i dag er er relativt nyoppusset.

Elgstua Kafé har beholdt sin tradisjonelle meny, koselige atmosfære og 13 av gjesterommene etter at Scandic Elgstua ble bygget vegg i vegg.

Velkommen til oss

Åpningstider

Opening hours
Cafe: Mon-Thu, Sat 09:00-19:00, Fri, Sun 09:00-21:00 (Easter 10.–16.4.17: Mon-Tue 09:00-19:00, Wed 09:00-21:00, Thu-Sat 10:00-19:00, Sun 10:00-21:00)