Vårt hotell i Farsund

Farsund er en gammel sjøfartsby på kysten av Sørlandet, 1,5 time vest for Kristiansand. Slapp av i idylliske omgivelser og vakker natur, og nyt aktiviteter som golf, fotturer, sykling, fiske eller shopping. Fyrtårnet på Lista er ikke langt unna, et perfekt sted for fuglekikking. I tillegg til alle utendørsaktivitetene Farsund- og Lista-området har å tilby, finnes også en rik historie og populære kulturarrangementer. Hotellet vårt i Farsund ligger ved sjøen, nær byen.

Bestill

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
Antall gjester
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode.

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en frinatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til frinetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Bookingkode, Bonus Cheque eller Bonusnatt