Scandic Partner: Farsund Resort

Bestill

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
Antall gjester
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode.

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en frinatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til frinetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Bookingkode, Bonus Cheque eller Bonusnatt

Våkne opp til de beroligende lydene av sjøen utenfor vinduet og nyt sesongens meny på bryggen. Du kan dra på fisketur eller ta familien med på rebusløp på Eventyrstien.

Read more about Scandic Partner: Farsund Resort

Restauranten vår på brygga, som er populær både blant turister og fastboende, er åpen fra midten av juni til midten av august. Resten av året må måltider forhåndsbestilles. Vi serverer retter skreddersydd for sesongen, laget med lokale råvarer. Om sommeren kan du nyte måltidene utendørs. Baren ligger i tilknytning til restauranten og har et bredt utvalg drikkevarer på menyen. Våre 4 møterom har naturlig dagslys og moderne IT-løsninger. Det største har kapasitet for opptil 100 deltakere. Vi tilbyr gratis utendørsparkering til gjestene våre.

Hotellet er et av våre partnerhoteller og ligger ca. 1,5 time vest for Kristiansand. Hotellet har en vakker beliggenhet ved sjøen, omringet av idyllisk skjærgård. Sett av litt tid til å nyte aktivitetene vi tilbyr på anlegget, som fotturer, sykling, fiske eller shopping. Gå ikke glipp av vår populære familieaktivitet «Eventyrstien», som er en natursti med quiz for barn og voksne. Regionen har også en rik historie.

4.5 49 anmeldelser fra TripAdvisor

Beliggenhet og kontaktinformasjon

Scandic Partner: Farsund Resort Telefon

+47 38 39 29 30

Veibeskrivelser

Veibeskrivelser Google Maps

Scandic Partner: Farsund Resort Adresse

Bjørnevåg
Farsund

 Hotellet på kart Vis hotellet på kart
Utvid kart

Ditt neste møte hos oss. Se våre møterom

Møte- og konferanserom på Farsund Resort

Med beliggenhet bare 1,5 time fra Kristansand og gratis parkering for hotellgjester, tilbyr vi moderne møtefasiliteter i vakre omgivelser ved sjøen.

Bestill møterom