Scandic Partner: Farsund Resort

Bestill

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
Antall gjester
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode.

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en frinatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til frinetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Bookingkode, Bonus Cheque eller Bonusnatt
Tilbake til hotell

Restaurant og bar

Start dagen i vakre omgivelser med frokost på bryggen.

Restauranten vår ligger vakkert til på bryggen ved Farsund Resort. Vi tilbyr en meny skreddersydd for sesongen, med så mange lokale råvarer som mulig. Du vil finne alt fra småretter og middagsretter til desserter. Baren ligger i tilknytning til restauranten og har et bredt utvalg drikkevarer på menyen.

Restauranten er en sommerrestaurant, åpen fra midten av juni til midten av august. Utenfor sommersesongen må måltider forhåndsreserveres for et minimum av 10 personer. Kontakt resepsjonen for mer informasjon.