Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder
Booking Code Icon
Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Restaurantbord dekket til middag, Scandic Sunnfjord
Restaurantbord dekket til middag, Scandic Sunnfjord Restaurantinteriør, Scandic Sunnfjord Restaurantbord dekket til middag, Scandic Sunnfjord Restaurantbord dekket til middag, Scandic Sunnfjord Restaurantinteriør med grill, Scandic Sunnfjord
Tilbake til hotell

Restaurant Laxen

Restaurant Laxen er en stor og hyggelig restaurant. Restauranten har alt fra små vindusbord som er perfekte for par, til separat rom for grupper på 30, 50 og 70 personer. Vi serverer en stor og variert frokostbuffet med både varme og kalde retter og brød fra et lokalt bakeri. Til lunsj og middag tilbyr vi som oftest buffet. Småretter kan bestilles hele dagen, og à la carte-meny serveres fra kl. 19.00. De fleste søndager serverer vi Familiekoldtbord fra kl. 13.00-16.00. Restaurantgjestene kan da benytte basseng og trimrom fritt. Bestill gjerne på for