Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode. 

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Restaurantinteriør, Scandic Maritim
Restaurantinteriør, Scandic Maritim Buffemeny 2013, Italian buffet Bankettmeny 2, main course, Beef tournedos with a red wine sauce and a potato dauphinoise
Tilbake til hotell

Restaurant og bar

Spis deg mett i vår restaurant med nøye tilberedte retter eller besøk vår bar for å slappe av en stund. På morningen legger vi vekt på at vår frokostbuffet skal gi deg en ekstra god start på dagen.

Vi leverer også matopplevelser til alle mulige event og hjelper dere med alle detaljer. Dere får akkurat det selskapet dere drømmer om i hyggelige omgivelser hos oss, i drømmelokalet eller hjemme i stuen. Det gir dere en stemningsfull middag med unike og lokale smaksopplevelser.

Mat

Brovingen Mat&Vin

En restaurant hvor sansene opplever Haugalandet. Ferske råvarer fra fruktbare jordsmonn eller salt hav, sammen på din tallerken etter sine korte reiser fra den lokale bonden og fiskeren. De små detaljene som gir de store, lokale smakene. Det er dette som er Brovingen.

Åpningstider

Åpningstider
Middag: ons-lør 18:00-23:00, man-tir, søn Stengt

Frokost på Scandic Maritim

Restaurant Gallionen

Gallionen Restaurant er hotellets storstue. Her serverer vi vår prisbelønte frokost, vår velsmakende lunsjbuffet til grupper, firma – og andre festligheter.

Åpningstider

Åpningstider
Frokost: man-fre 06:30-10:00, lør 07:00-10:30, søn 07:30-11:00
Lunsj: søn 13:00-16:00, man-lør Stengt

Mat i Cafe Rene

Café René

Café René har et uformelt miljø, og en fantastisk beliggenhet som gjør vår café til et populært sted å møtes. Med en rikholdig meny med smakfulle små-, lunsj-, og hovedretter servert midt på kaikanten av Smedasundet.

Åpningstider

Åpningstider
Café: man-søn 11:00-22:00

Restaurantinteriør, Scandic Maritim

Naustet Spiseri

Naustet Spiseri er en røff, intim, stemningsfull og velkjent à la carte-restaurant. Med en fristende og variert meny med innslag av lokale mattradisjoner, sjømat og kjøttretter, er Naustet Spiseri et fortrukket restaurantvalg i Haugesund. Selvsagt anbefaler vi den søte avslutning med desserter fra våre konditorer. Naustet Spiseri serverer også tradisjonsrike retter som fersk skrei, lutefisk på fat og lokalt pinnekjøtt i sesongene.

Åpningstider

Åpningstider
Middag: man-lør 16:30-23:00, søn Stengt

20140612_scandic_no25_0988.jpg

Kompasset Bar

Slapp av, nyt noe godt å drikke og lytt til musikk i pianobaren vår.

Åpningstider

Åpningstider
Bar: man-lør 18:30-03:00, søn Stengt