Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder
Booking Code Icon
Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Restaurantinteriør, Scandic Maritim
Restaurantinteriør, Scandic Maritim Buffemeny 2013, Italian buffet Bankettmeny 2, main course, Beef tournedos with a red wine sauce and a potato dauphinoise
Tilbake til hotell

Restaurant og bar

Spis deg mett i vår restaurant med nøye tilberedte retter eller besøk vår bar for å slappe av en stund. På morningen legger vi vekt på at vår frokostbuffet skal gi deg en ekstra god start på dagen.

Vi leverer også matopplevelser til alle mulige event og hjelper dere med alle detaljer. Dere får akkurat det selskapet dere drømmer om i hyggelige omgivelser hos oss, i drømmelokalet eller hjemme i stuen. Det gir dere en stemningsfull middag med unike og lokale smaksopplevelser.