Julestemning uten stress

Desember kan være en hektisk måned for mange, men vet du - det blir faktisk jul selv om du ikke baker 7 slag eller skurer ned hele huset. Her er våre tips til deg for å senke skuldrene litt og nyte førjulstiden.5 enkle tips til hvordan du stresser ned før jul

1. Spa og velvære

  

Vi har flere hoteller med spa og velværesentre. Ta med en du er glad i og nyt behandling og avslapping i basseng. Våre hoteller med tilgang til spa finnes her. 

Blir du medlem av Scandic Friends får du 20 % rabatt på opphold de fleste helger og i utvalgte ferieperioder. 


2. Vær tilstede og nyt øyeblikkene og hverandre

 

Gjør litt ekstra stas på en du er glad i. Bestill bord på en av våre restauranter og la julemaset ligge for en kveld. Usikker på hvor du vil spise? Her har du en oversikt over et utvalg av restauranter på våre hoteller. Som medlem av Scandic Friends får du 10 % rabatt i våre restauranter.

Velkommen skal du være.

 

3. Start dagen med en god frokost

 

At frokost har en helt spesiell plass i vårt hjerte er ingen hemmelighet. Vår lidenskap for frokost våkner til live hver eneste morgen, i hver eneste frokostkokk, frokostvert og barista.

La oss re sengen din og by på en god frokost når du bor hos oss. Så du får en avslappende og god morgen. Passer det ikke med overnatting er du uansett velkommen på frokost, eller du kan lage din egen digge frokost hjemme ut i fra våre frokosttips som du finner her.


4. Kom deg ut i frisk luft og opp i skibakken

   

Ta med familien eller vennegjengen på en liten tur fylt med naturopplevelser, skikjøring og overnatting i nærheten av skibakken. En liten førjulstur er hyggelig for alle. Sjekker du inn på et av være hoteller får du nyoppredde senger, prisvinnende frokost og middag servert. Våre hoteller nær skibakken finner du her.


5. Kombiner julehandelen med et helgeopphold fylt med minnerike førjulsopplevelser.

Du finner alt fra julemarkeder, julekonserter, utstillinger, skøytebaner og mye mer i de fleste av våre største byer rundt om i landet. Ta julehandelen på dagen og rundt av med en hyggelig juleaktivitet på kvelden. De fleste helger får du 20 % rabatt på opphold som medlem av Scandic Friends.

Noe av det som skjer i de fire største norske byene i desember:

 Oslo

   

Bergen

  

Trondheim

     

Stavanger