Hoteller med basseng

Scandic har mange hoteller med basseng, både innendørs og utendørs. Noen av hotellene våre tilbyr også spa- og relaxavdeling.

Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode.

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.

Tenk deg følelsen å synke ned i ett varmt basseng etter en lang dag i møter eller utflukter. Mange av våre hoteller i Norge tilbyr basseng. Noen ligger i tilknyttning til større badeland(som Scandic Alta og Scandic Seilet) hvor det finnes vannsklier, babybasseng og badeleker. Vil du heller slappe og nyte spa- og relax-avdelinger har vi også dette.

Se oversikt over hoteller med basseng eller tilgang til basseng her: