Hotellovernatting nær skibakker

Utforsk noen av Norges flotte skidestinasjoner i vinter! Vi har hoteller i nærheten av flere skibakker rundt om i landet. Ta med familien eller vennegjengen på en tur fylt med naturopplevelser, skikjøring og behagelig overnatting med frokost inkludert. Barn under 13 år bor gratis på foreldrenes rom, og er tenåringen med på tur har vi gode priser på ungdomsrom også.

 

 OSLO

Scandic Holmenkollen Park

Legg skiferien til Oslo i vinter og bo på Scandic Holmenkollen Park hvor svømmebassenget og badstuen venter på deg etter en lang dag i bakken. Med 350 meter over havet, og med Nordmarka og Oslos største skianlegg, Oslo Vinterpark, som nærmeste nabo, har du det beste utgangspunkt for et aktivt vinteropphold. Vinterparken byr på varierte utfordringer med hele 18 løyper og 11 heiser, hvorav 3 er stolheiser. På kvelden kan man nyte et bedre måltid i hotellets restaurant De Fem Stuer, akkompagnert av Oslos vakreste utsikt. 

Foto: VisitOSLO/ Preben Stene, Oslo Vinter Park 

 


LILLEHAMMER

Scandic Hafjell 

Bo i umiddelbar nærhet til et av landets beste skianlegg. Scandic Hafjell ligger i Hafjell alpinanlegg byr på 44 km nedfart fordelt på 32 løyper, fra grønn til svart vanskelighetsgrad. I tillegg finnes det 600 km med fantastiske skiløyper, så her er det garantert noe for enhver smak. Hafjell alpinanlegg er en del av Lillehammer Ski Resort og skipasset gir deg tilgang til fem forskjellige skianlegg. Hafjell er det første anlegget i Norden som tilbyr SkiMovie, en løype utstyrt med filmkamera og automatisk tidtaking. Perfekt for den konkurranselystne, og i tillegg kan du dele filmene dine direkte nett. 

 

 Scandic Victoria Lillehammer

Planlegg en aktiv og morsom tur til Lillehammer og bo på Scandic Victoria Lillehammer. Hotellet ligger sentralt i byens gågate, med gangavstand til både buss og tog. Alpinanleggene Hafjell, Kvitfjell, Skeikampen, Gålå og Sjusjøen ligger alle i regionen Lillehammer og Gudbrandsdalen. Disse utgjør til sammen Lillehammer Ski Resort. 5 skianlegg som kan besøkes med samme heiskort.  

 

ELVERUM

Scandic Elgstua

Reis til familievennlige Trysil og bo på Scandic Elgstua. Hotellet ligger ca 50 minutter fra SkiStar Trysil som er et moderne alpinanlegg med fire sammenhengende skiområder. Området byr på store barneområder og variert skikjøring i lange brede bakker.
Etter en god natts søvn kan du starte en ny dag med sunn, innholdsrik og prisbelønt frokost. Scandic Elgstua har blitt kåret til Hedmarks beste frokost i Twinings Best Breakfast 2014, 2015 og 2016.

Foto: C.H. - Visitnorway.com

 

NARVIK

Scandic Narvik

Ta skikjøringen til nye høyder i Narvikfjellet, ett av Skandinavias råeste skianlegg, og bo på ett av Nord-Norges høyeste bygninger Scandic Viktoria Lillehammer. Alpinanlegget starter i «bykjernen» ca. 200 meter over havet, og skiheisene tar deg opp til 1006 moh i løpet av 10-15 min. Anlegget er både tilrettelagt for barnefamilier, nybegynnere, viderekommende, samt off-piste entusiaster. Avslutt dagen mens du ennå er på høyden, besøk hotellets skybar i 16. etage.

Foto: Kjetil Janson, Narvikfjellet.no

 

VALDRES

Scandic Valdres

 Valdres byr på skiopplevelser for alle, med skianlegg som Aurdal Fjellpark, Vaset og Beitostølen mellom 20 og 40 minutter unna. Disse destinasjonene med flere samarbeider om et felles heiskort du kan bruke i alle anlegg så her er det mulighet for å teste forskjellige løyper hver dag. Scandic Valdres ligger idyllisk til i i bredden til Strandefjord i Fagernes, og kan by på fasiliteter som treningsrom, basseng og badstue.

 

     

SVOLVÆR

Scandic Svolvær

Stedet for deg som vil stå på ski i spektakulært landskap og oppleve natur i verdensklasse bestående av spisse fjelltopper omringet av blått hav. Bo idyllisk på en egen øy på Scandic Svolvær. Destinasjonene er et eldorado for toppturer på ski og alpinbakkene Lofoten Alpinsenter og Kongstind Alpinsenter er åpent for de litt mindre vågale.

Foto: Sverre Hjornvik, Scandic Hotels