Room Standard
Room Standard Room Superior Restaurant

Scandic Leknes Lofoten

Tekniske problemer

Vårt bookingsystem er for tiden nede grunnet tekniske problemer. Vi jobber med saken og håper å fikse problemet så raskt som mulig. For bestillinger som haster eller spørsmål kan du ringe telefonnummeret nedenfor. Vi beklager ulempene dette måtte medføre.

+47 23 15 50 00

Med Lofotens dramatiske landskap og vakre natur rett utenfor døra, er dette hotellet for deg som vil oppleve Lofoten på sitt råeste. Scandic Leknes Lofoten ligger sentralt plassert i byen Leknes, i hjertet av Lofoten. En deilig natt søvn i rolige omgivelser på nyoppussede rom, og vår prisvinnende frokost gir deg en god start på dagen. Området rundt hotellet byr på fantastiske naturopplevelser og aktiviteter med turer på fjell og hav.

Read more about Scandic Leknes Lofoten

På Scandic Leknes Lofoten ble alle rommene pusset opp i 2017 og de har fått et moderne og lekkert uttrykk. I Restauranten Bevares kan du nyte et godt måltid i uformelle og hyggelige omgivelser. Her serveres det lokal mat med en vri, og rettene er basert på både det norske og internasjonale kjøkken. Frokosten blir også servert her.

Scandic Leknes Lofoten ligger i hjertet av Lofoten og er det perfekte utgangspunkt for å utforske denne fantastiske destinasjonen. Leknes ligger i nærheten av både fjell og hav, og i hotellets resepsjon er de behjelpelige med å bestille spennende aktiviteter for gjestene. Leknes er Lofotens andre og nest største by etter Svolvær og hotellet ligger kun 5 minutter unna Leknes lufthavn. I byen er det gode shoppingmuligheter på Lofotsenteret, som er et av Nord-Norges største.

Finn veien hit

Scandic Leknes Lofoten Telefon

+47 76 05 44 30

Veibeskrivelser

Veibeskrivelser Google Maps

Scandic Leknes Lofoten Adresse

Lillevollveien 15
Leknes

Scandic Leknes Lofoten