Scandic Partner: Spitsbergen Hotel

Bestill

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
Antall gjester
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode.

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en frinatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til frinetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Bookingkode, Bonus Cheque eller Bonusnatt

Fantastisk natur full av overraskelser og fullstendig feriefølelse. Spark i vei og nyt omgivelsene, og husk at kongen av Arktis kan dukke opp på tur! Vårt hjelpsomme personale vil gi deg den ultimate Svalbard-opplevelsen.

Read more about Scandic Partner: Spitsbergen Hotel

Vi tilbyr deg en frokost verdig for polarhelter, og puben vår serverer småretter hele dagen. Restauranten vår har en smaksmeny der du velger antall retter du ønsker å spise. Hvis du vil, kan du tilføye en drikkepakke til middagen. Vi er også stolte av å ha Norges beste utvalg av champagne i kjelleren vår. Alkoholbutikken der gruvearbeiderne kom for å hente alkoholkvoten sin, har nylig blitt renovert. Du finner den i underetasjen på hotellet vårt. Her tilbyr vi champagne-smaking og mye historie. Vi er kjent for våre nystekte vafler som nytes best foran peisen. Vi har 5 fleksible møterom å velge mellom, med kapasitet opp til 120 deltakere.

Spitsbergen Hotel er et av våre partnerhoteller. Med beliggenhet på Haugen, har hotellet flott utsikt over Longyearbyen. Fra hotellet er det lett å dra ut på eventyr. Du kan dra ut på hundeslede, snøscooterturer eller låne en spark. Vårt historiske hotell tilbyr deg komfortable rom 10 minutter fra sentrum. Husk å ta av skoene når du går inn på hotellet, dette er en gammel Svalbardtradisjon vi holder i hevd. Hvis du er ute etter den gode feriefølelsen, er dette stedet for deg. Her kan du koble helt av, for på Svalbard vil det være steder uten mobildekning. Vårt hjelpsomme personale anbefaler guider og turoperatører hvis du ønsker å ta deg ut i villmarken på Svalbard. Vi tilbyr gratis parkering både for biler og snøscootere, og selvsagt sparker.

4.0 297 anmeldelser fra TripAdvisor

Please note

If you need to cancel your room at this hotel, we apply to our 48 hour cancellation policy. This means you have to cancel your room before 16.00 local time two days ahead of arrival.

Beliggenhet og kontaktinformasjon

Scandic Partner: Spitsbergen Hotel Telefon

+47 79026200

Veibeskrivelser

Veibeskrivelser Google Maps

Scandic Partner: Spitsbergen Hotel Adresse

Longyearbyen
Longyearbyen

 Hotellet på kart Vis hotellet på kart
Utvid kart

Ditt neste møte hos oss. Se våre møterom

PB_scandic_bio_mote_0046.jpg

Hold et møte nær isbjørnene i et av våre 8 møterom. Dra ut på hundeslede i lunsjpausen og nyt en 7-retters smaksmeny om kvelden.

Bestill møterom