Scandic Partner: Spitsbergen Hotel

Bestill

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
Antall gjester
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode.

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en frinatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til frinetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Tilbake til hotell

Funktionærmessens restaurant

Nyt frokost og middag i restauranten vår. Vi serverer internasjonale og arktiske retter med flott utsikt.

Med et kjøkken inspirert av fransk cuisine, tilbyr restaurant Funktionærmessen en meny av meget høy kvalitet. Funktionærmessen har en lang og tradisjonsrik historie i Longyearbyen, her bodde de velstående funktionærene og de selvsagt ønsket mat i verdensklasse. Da var det naturlig å la seg inspirere av våre venner i Frankrike. Denne mattradisjonen har vi ønsket å videreføre til våre gjester. Med store vinduer ut mot byen, har du flott utsikt over Longyeardalen og Hiortfjellet.