Restaurantbord dekket til middag, Scandic Narvik
Restaurantbord dekket til middag, Scandic Narvik Restaurantbord dekket til middag, Scandic Narvik Restaurantbord dekket til middag, Scandic Narvik Restaurantinteriør, Scandic Narvik Restaurantinteriør, Scandic Narvik

Scandic Narvik

Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode. 

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Tilbake til hotell

Tind restaurant

Restauranten vår Tind er en av de beste restaurantene i Narvik. Vi tilbyr spektakulær utsikt over byen og en eksklusiv middagsmeny basert på sesongens råvarer.

Vår moderne à la carte-restaurant ligger i hotellets første etasje. En stor frokost serveres her, og kokkene våre har satt sammen en variert og spennende middagsmeny.

Åpningstider

Åpningstider
Frokost: man-fre 06:30-10:00, lør 07:00-10:30, søn 08:00-11:00
Middag: man-lør 18:00-22:30, søn Stengt