Konferanse- og møterom, Nordfjordeid Hotell
Konferanse- og møterom, Nordfjordeid Hotell Restaurantinteriør på Nordfjordeid Hotell Fantastisk landskapsbilde over Lovatnet

Scandic Nordfjord

Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode. 

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Tilbake til hotell

Malakoff Bar

Nyt drikke, snacks og mat i baren vår som har lisens for å servere alle typer drikkevarer.

Bordbestilling restaurant

+47 57863333

Atmosfæren i baren er avslappet og du kan bestille snacks og mat fra barmenyen. Det er også hyggelig å komme hit og ta en aperitiff før middag eller bare sette seg ned og slappe av etter en lang dag.