Grønn Oslo

Enten du er opptatt av å reise miljøvennlig, lar deg inspirere av gode løsninger på miljøutfordringer eller simpelthen liker å være utendørs, ligger mye til rette for et Oslo-opphold med grønne innslagInspirasjon til et miljøvennlig Oslo-opphold

Oslo er full av folk og virksomheter som med idealisme, entusiasme og kreativitet jobber for et godt (by)miljø: Fra urbane bondegårder og restauranter med økologisk mat til byutviklere med fokus på miljøvennlige løsninger. Sammen har de satt Oslo på kartet som en bærekraftig destinasjon, og Oslo er Europeisk miljøhovedstad i 2019.

Vi i Scandic Hotels er opptatt av å ta vare på miljøet. Gjennom restematappen Too Good To Go har vi vært med å reddet over 100 000 porsjoner overskuddsmat på 65 hoteller rundt om i landet. Dette tilsvarer et CO2-utslipp på 200 tonn. Scandic var den første hotellkjeden som begynte å redde overskuddsmat med Too Good To Go og vi er blant aktørene med flest utsalgssteder i Norge. Siden 2016 har vi delt ut deilige bokser med overskuddsmat fra både frokost- og lunsjbufféene våre, som kan kjøpes til redusert pris i appen og hentes ved stengetid.

Vi serverer drikkevann rett fra springen. Det er avkjølt, tilsatt kullsyre og filtrert på en måte som bevarer de verdifulle mineraler og salter.

Hver kopp kaffe vi serverer i Sverige, Norge, Danmark og Finland er økologisk, og enten Fairtradé eller UTZ-sertifisert. Når du drikker en kopp kaffe på Scandic, bidrar du til et bedre liv for kaffebonden og hans familie.