Høst i Oslo - fra 625,-/natt

Oslo på høsten har mye å by på av attraksjoner og severdigheter, enten du holder deg i byen, ved fjorden eller i marka. Våre høsttips er godt egnet for både solskinn- og regnværsdager.

bo 3 netter - fra 625,-

Nå kan du sjekke ut pulserende Oslo og sjekke inn hos oss fra 625,- per natt. Søk opp ønskede datoer (minst 3 netter) og se etter "spesialtilbud". Ingen bookingkode nødvendig. Tilbudet gjelder alle dager i uken.

Oslo for foodies

Opplev skjulte perler verdt omveien i en by som stadig er i utvikling som en gastronomisk detinasjon. I hovedstaden får du servert mat fra alle verdensdeler og til alle slags priser. 

Spis deg verden rundt på Oslo Street Food

Oslo Street Food kan du oppleve gatemat fra hele verden og fusjonskjøkken servert i et lokale på over 1800 m2 i gamle Torggata Bad. Her finner du alt fra indisk, gresk, filipinsk til japansk og peruansk mat.

Torggata 16, 0187 Oslo

Mathallen - et mekka for matinteresserte

Som nærmeste nabo til Scandic Vulkan finner du Mathallen som inneholder mer enn 30 spesialbutkker, kafeer, restauranter og barer. Her ligger fokus på høy kvalitet med det beste av norsk og internasjonal mat.

Vulkan 5, 0178 Oslo

Maaemo - verdens nordligste 3-stjerners Michelin-restaurant

Et spisested i internasjonal toppklasse, og den eneste restauranten i Norge med tre stjerner i Michelin-guiden. Maaemo byr på en kompromissløs matopplevelse av det sjeldne slaget. 

Schweigaards gate, 15b, 0191 Oslo

Her opplever du norsk og skandinavisk design

Utforsk norsk og skandinavisk design, enten du skal kjøpe eller bare trenger ny inspirasjon.

Skogen Design

Interiørbutikk i Gamle Oslo med et spennende utvalg av vintagedesign og -møbler, primært fra midten av 1900-tallet. Skogen Design tilbyr også norske suvenirer og gaveartikler fra samme periode.

Schweigaards gate 94, 0656 Oslo

Fuglen Vintagebutikk

Vintagedesignbutikk utenom det vanlige, helt nederst i Pilestredet. Fuglen er kaffebar på dagen og cocktailbar på kvelden, og i hele åpningstiden er det butikk. Alt du ser er til salgs: stoler, bord, lamper, servise og pyntegjenstander.

Universitetsgata 2, 0164 Oslo

Pur Norsk

Rendyrket norsk designbutikk hvor alle produktene har en norsk forankring – idé, design eller produksjon. Pur Norsk selger alt fra moderne designobjekter og personlige effekter til originale kuriositeter og barneartikler.

Industrigata 36, 0357 Oslo

Når regnet øser ned

Kaffesmaking på Tim Wendelboe

Veletablert i Oslo som kaffebrenneri og espressobar har Tim Wendelboe mål om å være blant de beste i verden på kaffe. Oliver Strand fra The New York Times Magazine omtaler kaffebaren som at den "har atmosfæren til en lokal kafé, men drives som en Michelin-restaurant".

Grüners gate 1, 0552 Oslo

Flyt avgårde på en saunaflåte

Senhøsten har gjort sitt inntog, dagene er kortere, nettene lengre, kulda kommer krypende og vi trekker innover. Men alt er ikke bare mørkt og dystert med denne årstiden. Tvert imot! Nå kan du virkelig varme deg for de siste årene har Oslo har nemlig fått et stort utvalg av saunaer for de varmesøkende. 

Ta del i sauna sessions på opptil 100 personer på SALT.

Lei din egen flytende vedfyrte badstu fra KOK.

Astrup Fearnley Museet

Astrup Fearnley-samlingen er en av Nord-Europas viktigste samlinger av moderne kunst og samtidskunst. I tillegg har museet skiftende utstillinger med ledende samtidskunstnere. Astrup Fearnley Museets samling fokuserer på individuelle banebrytende verk, snarere enn hele epoker og bevegelser.

Strandpromenaden 2, 0252 Oslo

The Well

Nordens største og mest innholdsrike spa og velværesenter på 10 500m2, med 11 bassenger, 15 saunaer og dampbad. The Well samler ulike lands tradisjoner og byr på blant annet fossefall, japansk badehus med onsen, orientalsk hamam, rhassoul, hvilerom, utendørs basseng, sauna og boblebad, samt restaurant med stor uteservering og flere barer. De ulike saunaene og badefasilitetene byr på forskjellige temperaturer og fuktighetsnivåer som vil oppleves ulikt og gi forskjellig effekt.

Kongeveien 65, 1412 Sofiemyr