Scandic Byporten

Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode. 

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Tilbake til hotell

Parkering

På parkeringshuset på Byporten som driftes av Europark leses kjøretøyets registreringsnummer ved inn- og utkjøring. Betaling for hotellets gjester på Scandic Byporten gjøres på egen parkeringsautomat i resepsjonen til hotellet.

Man kjører inn og parkerer (husk registreringsnummer til bilen), legger så dette inn i maskinen i lobby, og dermed får du en trådløs billett. Hvis du ikke betaler på automat i resepsjonen med hotellets pris, blir du belastet for parkeringshuset sin pris. Hotellet eier ikke eller administrerer parkeringsplasser. Det er ikke mulig å forhåndsreservere parkering.

Garasje (APCOA Byporten)

  • Parkering kan forhåndsreserveres: Nei
  • Antall parkeringsplasser: 200
  • Antall ladestasjoner for elbiler: 0
  • Avstand til hotellet: -1
  • Adresse: Jernbanetorget 6
  • Prisnivå:
    295 - 295 NOK
Standardpriser
Pris per døgn 295 NOK
Helgepriser
Pris per døgn 295 NOK