Scandic Byporten

Bestill

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode.

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en frinatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til frinetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Tilbake til hotell

Parkering - når du kommer med bil

Parkeringshuset på Scandic Byporten driftes av Europark og kjøretøyets registreringsnummer leses ved inn- og utkjøring. For Scandic Byportens gjester er det egen parkeringsautomat i resepsjonen på hotellet.

Ved parkingering som hotellgjest kjør inn og parkerer bilen på ønsket plass (husk registreringsnummer til bilen). Når du ankommer hotellet fyller du inn reg.nummeret i parkeringsautomaten som står i respsjonsområdet og du vil motta en trådløs billett.

Obs! Dersom du ikke betaler på automaten i resepsjonen med hotellets pris, blir du belastet for parkeringshuset gjeldende pris.

Hotellet eier ikke, eller administrerer parkeringsplasser. Det er ikke mulig å forhåndsreservere parkering, men det er over 200 plasser tilgjengelig.

Garasje (Europark Byporten)

  • Parkering kan forhåndsreserveres: Nei
  • Antall parkeringsplasser: 200
  • Antall ladestasjoner for elbiler: 0
  • Avstand til hotellet: -1
  • Adresse: Jernbanetorget 6
  • Prisnivå:
    295 - 295 NOK
Standardpriser
Pris per døgn 295 NOK
Helgepriser
Pris per døgn 295 NOK