Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder
Booking Code Icon
Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Lobby med resepsjonsdisk, Scandic Byporten
Lobby med resepsjonsdisk, Scandic Byporten Lobbyinteriør, Scandic Byporten Resepsjonsdisk og lobby, Scandic Byporten Lobbyinteriør, Scandic Byporten
Tilbake til hotell

Lobbybar

Slapp av om kvelden med en drink eller en smårett i lobbybaren. Vi spiller musikk i anlegget, og shuffleboardet er tilgjengelig for alle. I sommerperioden kan du nyte noe godt å spise og drikke i vår uteservering. Her har du sol fra tidlig på dagen og alle rettigheter.

Bordbestilling restaurant

+47 23155500

Nyt en av våre signaturdrinker i lobbybaren, hvor det er god stemning og god musikk over lydanlegget. Besøk også vår uteservering i sommermånedene.

Åpningstider

Åpningstider
Bar: man-søn 12:00-03:00