Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode. 

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Restaurant
Restaurant Restaurant
Tilbake til hotell

Restaurant

Nyt frokost og middag i vår hyggelige restaurant med åpen peis, bare 7 minutter med buss eller bil fra Gardermoen Flyplass.

Siden mange av gjestene våre trenger å sjekke ut tidlig, serverer vi en stor frokostbuffet fra kl. 04.00. Nyt en middag i vår hyggelige à la carte-restaurant med peis, eller ta en pause med noe godt å drikke i baren.

Åpningstider

Åpningstider
Frokost: man-fre 06:00-09:30, lør-søn 06:00-10:00
 (Morgenfugl frokost: man-søn 04:00-06:00)

Middag: man-søn 18:00-22:00 (Barmeny: man-søn 18:00-22:00)