Bestill overnatting

Scandic Grensen

Velkommen til Scandic Grensen, vårt sjarmerende boutique-hotell midt i sentrum av Oslo. Her nyter du det yrende bylivet og alt hovedstaden har å tilby, rett utenfor døren.

Read more about Scandic Grensen

Rommene våre er fylt med effektive og smarte løsninger og strippet for meningsløse gimmicks. Her kan du lade mobil og pc med både USB og plug. Nyt en god natts søvn i svært myke og komfortable dobbeltsenger, og ta en deilig dusj i behagelige rainshower-dusjer. Scandics prisbelønte frokostbuffet får du hver morgen i loungeområdet. I vår døgnåpne shop og barception vil du kunne få deg noe godt i glasset, eller kjøpe snacks og andre drikkevarer.

På Scandic Grensen har du alt Oslo har å by på innenfor rekkevidde, som kultur og historie, men selvsagt også den beste shoppingen, restaurantene og utelivet. Hos oss kan du jobbe, spise, drikke, møte, slappe av med venner eller kolleger. I vår lounge, som resten av hotellet, er det gratis wifi og massevis av stikkontakter som gjør dette til et perfekt sted å slå seg ned, logge seg på, få unna litt jobb eller bare være sosial.

4.0 712 anmeldelser fra TripAdvisor

Grunnet korona har vi midlertidig tilpasset tilbudet på hotellet. Vår prisbelønte frokost er midlertidig erstattet med vår koronatilpassede frokostbuffet som midlertidig vil bli servert på Scandic Karl Johan rett i nærheten. Et variert utvalg av mat og drikke tilbys i vår shop. Restaurant, bar, treningsrom og andre fasiliteter kan være stengt.

Finn veien hit

Scandic Grensen Telefon

+47 23 15 52 00

Veibeskrivelser

Veibeskrivelser Google Maps

Scandic Grensen Adresse

Grensen 20
Oslo

Scandic Grensen