Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder
Booking Code Icon
Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Bar, Scandic Holmenkollen Park
Bar, Scandic Holmenkollen Park Bar og lounge, Holmenkollen Park Restaurantinteriør på Scandic Holmenkollen Park
Tilbake til hotell

Restaurant og bar

På Scandic Holmenkollen Park jobber det alltid kokker og kelnere som er lidenskapelig opptatt av mat og vin, og mange av dem er blant Norges beste i sitt fag! Det er vi utrolig stolte av, og det inspirerer også våre andre dyktige ansatte.

Våre restauranter er spennende møtesteder for ulike kulturer og smaker – for utenlandske gjester som vil oppleve det unikt norske, og nordmenn som søker eksotiske opplevelser. Av og til ved samme bord. Her finner du menyer som bergtar og overrumpler, som behager og forfører. Noen rotekte norske, andre med aksent fra Italia, Frankrike eller østlige deler av Asia. Vår absolutte topprestaurant, De Fem Stuer, innfrir selv de meste kresnes forventninger. Men selvsagt har vi også enklere alternativer, for deg som er ute etter noe raskere og mer uformelt.