Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode. 

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Holmenkollen_Park_De_5_stuer.jpg
Holmenkollen_Park_De_5_stuer.jpg
Tilbake til hotell

De Fem Stuer

Spis i en av Oslos beste restauranter, med menyer inspirert av moderne og internasjonalt kjøkken. På 17. mai tilbyr vi frokost kl 09.00-11.00, lunsj kl 12.00-14.00 og kl 15.00-17.00 samt middag med vinpakke (kun forhåndsreservasjoner). For reservasjoner send mail til de.fem.stuer@scandichotels.com eller på nettsiden til defemstuer.no.

Mat for den kresne – og for den travle

Restaurant De Fem Stuer ligger i den gamle trebygningen fra 1894 og er en av Oslos beste restauranter. Vi serverer retter i en kunstnerisk kombinasjon av norsk kjøkken og lokale råvarer, blandet med eksotiske innslag fra Italia, Frankrike og Asia.

På Scandic Holmenkollen Park jobber det alltid kokker og kelnere som er lidenskapelig opptatt av mat og vin, og mange av dem er blant Norges beste i sitt fag! Det er vi utrolig stolte av, og det inspirerer også våre andre dyktige ansatte. 

Våre restauranter er spennende møtesteder for ulike kulturer og smaker. Utenlandske gjester som vil oppleve det unikt norske, og nordmenn som søker eksotiske opplevelser. Av og til ved samme bord. Her finner du menyer som bergtar og overrumpler, som behager og forfører. Noen rotekte norske, andre med aksent fra Italia, Frankrike eller østlige deler av Asia. Vår absoulutte topprestaurant, De Fem Stuer, innfrir selv de meste kresnes forventninger. Vi tilbyr også enklere alternativer, for deg som er ute etter noe raskere og mer uformelt.

I baren, med peis og gode stoler, kan du la kroppen hvile og inntrykkene fra middagen synke inn – eller bygge opp forventningene i forkant av kveldens opplevelser...

Nyt ferskt brød og nylaget kaffe fra vår store frokostbuffet. Vi serverer også en lunsjbuffet hver ukedag, og på søndager har barn hovedrollen når vi tilbyr vår populære familiebuffet.

Åpningstider

Åpningstider
Lunsj: søn 13:00-16:00, man-lør Stengt
Middag: tir-lør 18:00-22:00, man, søn Stengt (For Juletilbud se www.defemstuer.no: tir-lør 18:00-22:00, man, søn Stengt)