Scandic Holmenkollen Park

Bestill

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode.

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en frinatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til frinetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Tilbake til hotell

Kollen Bar K120

Nyt noe godt å drikke foran peisen med flott utsikt over Oslofjorden.

Kollen Bar K120 har en hyggelig og avslappet atmosfære. Det er det perfekte stedet å avslutte dagen med noe å drikke foran peisen, mens du nyter panoramautsikten over Oslofjorden.

Åpningstider

Åpningstider
Bar: man-tor 17:00-01:30, fre-lør 17:00-02:30, søn Stengt (New opening hours from 1st of November 2016: man-tor 17:00-01:30, fre-lør 17:00-02:30, søn Stengt)