Scandic Espoo, Restaurant
Scandic Espoo, Restaurant

Scandic Holmenkollen Park

Bestill

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode.

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en frinatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til frinetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Tilbake til hotell

La Pizzeria

Velkommen til vår lille, italienske pizzeria! Her lager vi pizzaen fra bunn og steker den i egen steinovn.

Ekte italienske tynnbunnede pizzaer rett fra vår egen steinovn. Vi bruker selvsagt norske og italienske råvarer av aller beste kvalitet. Sausene er selvkomponerte, og med exstra virgin olivenolje på italiensk bunn må jo det bli et hyggelig måltid.

Åpningstider

Opening hours
Dinner: Mon-Sat 17:30-22:00, Sun 17:30-21:00