Bestill overnatting

Bo kun 6 minutter fra Oslo Lufthavn Gardermoen når du er ute og reiser eller skal arrangere din neste konferanse. Hotellet har fleksible møterom og salonger som kan ta i mot opptil 1600 personer. Om kvelden kan gjestene kose seg i den trivelige baren.

Read more about Scandic Oslo Airport

Vi har grupperom, styrerom og salonger med total kapasitet på opptil 1600 deltakere i vårt prisvinnende hotell. Hold din neste konferanse i lokaler som er kjent for sitt unike design og arkitektur med hensyn til universell utforming. Nyt en god frokost eller lunsjbuffet i vår store resturant, og spis en god middag på vår mindre restaurant som serverer a la carte-meny. Hotellet har et meget godt utstyrt treningsrom på 84m2, store fine familierom og vi tilbyr selvfølgelig gratis WiFi til alle våre besøkende.

Med beliggenhet kun 6 minutter fra Oslo Lufthavn Gardermoen, er Scandic Oslo Airport praktisk plassert for ditt neste møte og/eller en mellomlanding for deg som er på reisefot. Hotellet er perfekt for deg som ønsker å bo utenfor byen med kort vei til flyplassen.

4.0 1251 anmeldelser fra TripAdvisor

Finn veien hit

Scandic Oslo Airport Telefon

+47 23 15 59 00

Veibeskrivelser

Veibeskrivelser Google Maps

Scandic Oslo Airport Adresse

Ravinevegen 15
Gardermoen

Ditt neste møte hos oss. Se våre møterom

Meeting room

På hotell Scandic Oslo Airport kan vi arrangere møter og konferanser for totalt opptil 1600 personer, i direkte tilknytning til Oslo Lufthavn Gardermoen. Velg mellom våre grupperom, styrerom, salonger og fellesområder. Alle våre møterom er oppkalt etter flyprodusenter.

Bestill møterom