Scandic Oslo Airport, exterior, facade
Scandic Oslo Airport, exterior, facade Loungeområde, Scandic Oslo Airport Barinteriør, Scandic Oslo Airport Loungeinteriør, Scandic Oslo Airport Superior room Dobbeltseng og interiør i Junior Suite, Scandic Oslo Airport Hotellfasade med hovedinngang, Scandic Oslo Airport Dobbeltseng og køyeseng i Family Standard Plus-rom, Scandic Oslo Airport Bar

Scandic Oslo Airport

Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode. 

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.

Bo kun 6 minutter fra Gardermoen flyplass når du er ute å reiser eller skal arrangere din neste konferanse. Det kjører shuttlebusser mellom hotellet og terminalen hvert 20 minutt. Bussen koster kr. 70 per person over 16 år. Hotellet har fleksible møterom og salonger som kan ta i mot alt i fra 5 til 500 personer. Om kvelden kan gjestene kose seg i den trivelige baren. Obs! Vi har to hoteller på Gardermoen, merk deg navnet så du kommer frem til riktig hotell.

Read more about Scandic Oslo Airport

Vi har grupperom, styrerom og salonger med plass til opptil 500 deltakere i vårt prisvinnende hotell. Hold din neste konferanse i lokaler som er kjent for sitt unike design og arkitektur med hensyn til universell utforming. Nyt en god frokost eller lunsjbuffet i vår store resturant, og spis en god middag på vår mindre restaurant som serverer a la carte-meny. Hotellet har et meget godt utstyrt treningsrom på 84m2, store fine familierom og vi tilbyr selvfølgelig gratis WiFi til alle våre besøkende.

Med beliggenhet kun 6 minutter fra Gardermoen, er Scandic Oslo Airport praktisk plassert for ditt neste møte og eller en mellomlanding for deg som er på reisefot. Hotellet har direkte tilknytning til flyplassen og det kjører shuttlebusser mellom hotellet og terminalen. Hotellet er perfekt for deg som ønsker å bo utenfor byen med kort vei til flyplassen.

4.0 985 anmeldelser fra TripAdvisor

Finn veien hit

Scandic Oslo Airport Telefon

+47 23 15 59 00

Veibeskrivelser

Veibeskrivelser Google Maps

Scandic Oslo Airport Adresse

Ravinevegen 15
Gardermoen

Ditt neste møte hos oss. Se våre møterom

Meeting room

På hotell Scandic Oslo Airport kan vi arrangere møter og konferanser for opptil 500 personer, i direkte tilknytning til Oslo Lufthavn Gardermoen. Velg mellom våre grupperom, styrerom, salonger og fellesområder. Alle våre møterom er oppkalt etter flyprodusenter.

Bestill møterom