Barinteriør, Scandic Sjølyst
Barinteriør, Scandic Sjølyst Restaurantinteriør, Scandic Sjølyst Frokostbuffet Frokostbuffet Restaurantinteriør, Scandic Sjølyst Frokostbuffet Barinteriør, Scandic Sjølyst

Scandic Sjølyst

Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode. 

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Tilbake til hotell

Restaurant og bar

Velkommen til et hyggelig måltid i vår restaurant i 2. etasje.

Bordbestilling restaurant

+47 23155100

I vår bar- og restaurantområde serveres full à la carte meny og selvsagt "Scandic klassikere". I tillegg serveres "Dagens rett" basert på tradisjonelle klassikere og det norske kjøkken. Scandic Sjølyst har en stor og luftig restaurant, med tilhørende bar & lounge område. Her kan du nyte en rolig kopp kaffe - eller forfriskende drinker. Vi har i tillegg stor flatskjerm TV og aviser til fri benyttelse.

Stor frokostbuffet kan nytes i vår restaurant hver dag.

Åpningstider

Åpningstider
Frokost: man-fre 06:30-09:30, lør-søn 07:30-10:30
 (Frokost tider i juli: 2. juli til og med 29. juli: man-fre 06:30-10:00, lør-søn 07:00-11:00)

Middag: man-tor 17:00-22:00, fre-søn Stengt (Restaurant stengt for Alacarte fra 9 juli til og med 29juli: man-søn Stengt)