Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode. 

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Ristorante Ferro - Scandic Vulkan
Ristorante Ferro - Scandic Vulkan Round table at restaurant.
Tilbake til hotell

RISTORANTE FERRO

Drømmer du om Italia? – Da bør du besøke oss i vår nye restaurant som ligger i underetasjen på Scandic Vulkan i Oslo. I Italia er måltidet alt. Det er der familien samles, venner møtes og kjærlighet oppstår.

Bordbestilling restaurant

+47 21057134

Bestill bord

      

Vår kjærlighet erklæres til hele Italia. Vi har derfor plukket ut våre favorittråvarer – de enkle, rene smakene. Våre beste minner fra reiser og den gode, italienske stemningen – alt smir vi sammen for å gi deg en flott opplevelse. Hos oss kan du komme for en helaften, eller en rask pizza. Vi gleder oss til å servere deg!

Ristorante Ferro finner du i røffe nye lokaler vis-à-vis Mathallen, med åpent kjøkken og mennesker som brenner for sitt fag.

Benvenuti!
La famiglia Ferro

    

Hotellfrokosten blir servert i 1. etasje, rett opp trappen for Ferro.

Åpningstider

Åpningstider
Frokost: man-fre 06:30-09:30, lør-søn 08:00-11:00
Middag: man-lør 17:00-23:00, søn Stengt