Møte- og konferanserom, Scandic Syv Søstre
Møte- og konferanserom, Scandic Syv Søstre Møte- og konferanserom, Scandic Syv Søstre

Scandic Syv Søstre

Book et møte

Ugyldig antall personer
Detaljer
Kontaktperson er påkrevd
E-post er påkrevd Ugyldig e-postadresse
Telefon er påkrevd Ugyldig telefonnummer
Ugyldig format

Tilbake til hotell

Møter og konferanser

Hold ditt neste møte på Helgelandskysten. Sandnessjøen ligger vakkert til på Alstenøya, og er et utmerket utgangspunkt for opplevelser og utforsking av øyriket samt et trafikalt knutepunkt i regionen. Sandnessjøen har direktefly til Oslo, daglige anløp av Hurtigruten og gode buss- og båtforbindelser – i tillegg stopper flybussen rett utenfor hotellet.

 

4.0 230 anmeldelser fra TripAdvisor

Våre åtte møterom gir en samlet kapasitet på opptil 680 personer. Blant disse finner du storsal med kapasitet på 348 personer og kinosal med topp moderne digitalt kinoutstyr, 3D- og 4K-bilde og Dolby Atmos-lydsystem. Våre standard møterom er utstyrt med naturlig dagslys, gratis WiFi, standard teknisk utstyr og kontorrekvisita dere måtte trenge gjennom møtedagen. Besøk vår lounge og pauseområde «Andresenstua» for avkobling og påfyll av energirik pausemat. Fra de store konferansene til de minste møtene, selskap eller samlinger – vi har lokalene og ekspertisen til å gjøre ditt neste møte effektivt og minneverdig. 

Kombiner ditt neste arrangement med aktiviteter i nærområdet og få det meste ut av Helgelandsbesøket. Utforsk den sagnomsuste skjærgården på RIB med Seløy Kystferie, på cruise med Gamle Helgeland eller med Lovundskyss hurtigbåt. Lær mer om dikterpresten vår på Petter Dass-museet, og la deg imponere av Snøhetta sitt ikonbygg på Helgeland – eller ta turen til Torolvstein Høvdingsete på Sandnes for et spennende innblikk i områdets rike vikinghistorie. Hos oss har dere et fantastisk utgangspunkt for å utforske kysten til havs eller til fjells som gruppe. 

Etter en lang og innholdsrik dag, inviterer vi inn til hyggelige omgivelser og et godt måltid i Restaurant Syv Søstre. Her byr vi på kortreist mat, lokal kunst og uformell atmosfære. Alternativt kan du koble av i vårt bar- og loungeområde, med en dupp i Kulturbadets basseng eller med et besøk til nærliggende «Fabrikken» – et komplett treningssenter er til din disposisjon som boende gjest, uten ekstra kostnad. 

 

 • 400 400 m2 120-348 maks 348 pers.

  Kultursalen

  Send forespørsel

 • 200 200 m2 96 maks 96 pers.

  Kinosalen

  Send forespørsel

 • Møte- og konferanserom, Scandic Syv Søstre
  78 78 m2 26-60 maks 60 pers.
 • Møte- og konferanserom, Scandic Syv Søstre
  32 32 m2 20-30 maks 30 pers.
 • Møte- og konferanserom, Scandic Syv Søstre
  32 32 m2 12 maks 12 pers.
 • Møte- og konferanserom, Scandic Syv Søstre
  36 36 m2 12-18 maks 18 pers.
 • 20 20 m2 6 maks 6 pers.

  Tvillingene

  Send forespørsel

 • 48 48 m2 20-50 maks 50 pers.

  Møterom 2

  Send forespørsel