meeting room at Syv Sostre in Sandnessjoen in Norway
meeting room at Syv Sostre in Sandnessjoen in Norway Møterom, Scandic Syv Søstre Sandnessjøen Møteområde, Scandic Syv Søstre Sandnessjøen Pauseområde, Scandic Syv Søstre Sandnessjøen
Tilbake til hotell

Møter og konferanser

Hold ditt neste møte på Helgelandskysten! Sandnessjøen ligger vakkert til på Alstenøya, og er et utmerket utgangspunkt for opplevelser og utforsking av øyriket samt et trafikalt knutepunkt i regionen. Sandnessjøen har direktefly til Oslo, daglige anløp av Hurtigruten og gode buss- og båtforbindelser – i tillegg stopper flybussen rett utenfor hotellet.

4.0 372 anmeldelser fra TripAdvisor

Våre åtte møterom gir en samlet kapasitet på opptil 680 personer. Blant disse finner du storsal med kapasitet på 348 personer og kinosal med topp moderne digitalt kinoutstyr, 3D- og 4K-bilde og Dolby Atmos-lydsystem. Våre standard møterom er utstyrt med naturlig dagslys, gratis WiFi, standard teknisk utstyr og kontorrekvisita dere måtte trenge gjennom møtedagen. Besøk vår lounge og pauseområde «Andresenstua» for avkobling og påfyll av energirik pausemat. Fra de store konferansene til de minste møtene, selskap eller samlinger – vi har lokalene og ekspertisen til å gjøre ditt neste møte effektivt og minneverdig. 

Kombiner ditt neste arrangement med aktiviteter i nærområdet, og få det meste ut av Helgelandsbesøket. Utforsk den sagnomsuste skjærgården på RIB med Seløy Kystferie, på cruise med Gamle Helgeland eller med Lovundskyss hurtigbåt. Lær mer om dikterpresten vår på Petter Dass-museet, og la deg imponere av Snøhetta sitt ikonbygg på Helgeland – eller ta turen til Torolvstein Høvdingsete på Sandnes for et spennende innblikk i områdets rike vikinghistorie. Hos oss har dere et fantastisk utgangspunkt for å utforske kysten til havs eller til fjells som gruppe. 

Etter en lang og innholdsrik dag, inviterer vi inn til hyggelige omgivelser og et godt måltid i Restaurant Syv Søstre. Her byr vi på kortreist mat, lokal kunst og uformell atmosfære. Alternativt kan du koble av i vårt bar- og loungeområde, med en dupp i Kulturbadets basseng eller med et besøk til nærliggende «Fabrikken» – et komplett treningssenter til din disposisjon som boende gjest, uten ekstra kostnad.

 • Image missing
  400 400 m2 120-348 maks 348 pers.

  Kultursalen

 • 200 200 m2 96 maks 96 pers.

  Kinosalen

 • 78 78 m2 26-60 maks 60 pers.

  Dønna

 • Møterom
  32 32 m2 20-30 maks 30 pers.

  Træna

 • 32 32 m2 12 maks 12 pers.

  Vega

 • Møterom
  36 36 m2 12-18 maks 18 pers.

  Herøy

 • 20 20 m2 6 maks 6 pers.

  Tvillingene

 • 48 48 m2 20-50 maks 50 pers.

  Møterom 2