Skiferie i Norge

Utforsk noen av Norges flotteste skidestinasjoner i vinter! Vi har hoteller i nærheten av alpinanlegg og langrennsløyper. Alt for barnefamilier, vennegjengen eller off-piste entusiasten.HAFJELL

Scandic Hafjell 

Bo i umiddelbar nærhet til et av landets beste skianlegg. Scandic Hafjell ligger 700 meter fra Hafjell alpinanlegg som byr på 44 km nedfart fordelt på 32 løyper, fra grønn til svart vanskelighetsgrad, samt flere terrengparker for de som ønsker å teste twin-tip eller snowboard kunnskapene sine. I tillegg finnes det 600 km med fantastiske skiløyper. La gondolen ta dere til toppen av fjellet og skli rett ut i langrennsporet. Hafjell alpinanlegg er en del av Lillehammer Ski Resort og skipasset gir deg tilgang til fem forskjellige skianlegg. Hotellet har flere av fasilitetene som kan forventes av et høyfjellshotell med alt fra skioppbevaring, badstue, innendørs basseng til en koselig peisstue hvor du kan slappe av med noe godt å drikke etter en aktiv dag i løypene. 

 Foto: Scandic/ Vegard Breie, hafjell.no

OSLO

Scandic Holmenkollen Park

Legg skiferien til Oslo i vinter og bo på Scandic Holmenkollen Park. Her venter svømmebassenget og badstuen på deg etter en lang dag i bakken. Beliggende 350 moh, og med Oslos største skianlegg, Oslo Vinterpark, som nærmeste nabo, har du det beste utgangspunkt for et aktivt vinteropphold. Vinterparken byr på varierte utfordringer med hele 18 løyper og 11 heiser, hvorav 3 er stolheiser. Hvis det er langrenn som frister mest byr Nordmarka på et stort løypenett. Om kvelden kan man nyte et bedre måltid i hotellets restaurant De Fem Stuer, akkompagnert av Oslos vakreste utsikt. Skulle man ønske seg pulserende byliv, ligger Oslo sentrum kun 10 minutter unna, med et stort utvalgt av restauranter, kafeer og uteliv. 

Foto: VisitOSLO/ Preben Stene, Oslo Vinter Park  


LILLEHAMMER

Scandic Lillehammer Hotel og Scandic Victoria Lillehammer

Planlegg en aktiv og morsom tur til Lillehammer og bo på et av våre to hoteller her. Hotellene ligger sentralt i byen, med gangavstand til både buss og tog. Alpinanleggene Hafjell, Kvitfjell, Skeikampen, Gålå og Sjusjøen ligger alle i regionen Lillehammer og Gudbrandsdalen. Opplandstrafikk-bussen som går til Hafjell stopper rett utenfor hotellene med avgang hver morgen og retur ettermiddag. Tilsammen utgjør de 5 skianleggene Lillehammer Ski Resort, som kan besøkes med samme heiskort. For de vågale er det et must å besøke Lillehammer Olympiske Bob- og Akebane der du kan prøve bobrafting og firer-bob. 

  Foto: Scandic/ visitnorway.com

TRYSIL

Scandic Elgstua og Scandic Central Elverum

Reis til familievennlige Trysil og bo på Scandic Elgstua eller vårt nyeste tilskudd, Scandic Central Elverum. Hotellene ligger ca 50 minutter fra SkiStar Trysil som er et moderne alpinanlegg. Området byr på store barneområder og variert skikjøring i lange brede bakker.
Hvis du vil holde deg i nærheten av hotellet, har Grundsetmarka i Elverum flotte langrennsløyper og her finnes en lysløype som går inn til Djupmyrkoia, der det er servering onsdag på kveldstid, i helger og ferier. Denne skiløypen er nærmeste nabo til Scandic Elgstua og når det er nok snø starter løypa 50 meter fra hotellet. Etter en god natts søvn kan du starte en ny dag med innholdsrik og prisbelønt frokostbuffet. Scandic Elgstua vant prisen for fylkets beste hotellfrokost for sjette året på rad i 2019. 

Foto: C.H. / Visitnorway.com

NARVIK

Scandic Narvik

Ta skikjøringen til nye høyder i Narvikfjellet, ett av Skandinavias råeste skianlegg. Barnefamilier og nybegynnere kan nyte godt av en egen barneheis og flere tilpassede bakker med hopp, barneleker og parkelementer. For de erfarne alpinistene byr anlegget på flere teknisk krevende løyper som garanterer en god dose adrenalin. Narvikfjellet har en av Skandinavias største fallhøyder og her kan du nyte offpiste-kjøring i verdensklasse. Alpinanlegget starter i bykjernen på ca. 200 meter over havet, og skiheisene tar deg opp til 1006 moh i løpet av 10-15 min. Avslutt dagen mens du ennå er på høyden og besøk hotellets skybar i 16. etasje. Vi tilbyr en skipakke i Narvik som du kan lese mer om her.

Foto: Kjetil Janson / Narvikfjellet.no 

VALDRES

Scandic Valdres

Valdres byr på et variert og spennende alpint- og snowboard-tilbud med nedfarter som passer for alle. Alt fra toppturer i Jotunheimens forgård til et mangfold av vinteraktiviteter for hele familien. Scandic Valdres ligger i kort kjøreavstand fra bla. Beitostølen, Aurdal Fjellpark og Vaset. Disse destinasjonene med flere samarbeider om et felles heiskort du kan bruke i alle anlegg så her er det mulighet for å oppleve forskjellige løyper hver dag. Scandic Valdres ligger idyllisk til i bredden til Strandefjord i Fagernes, og kan by på fasiliteter som treningsrom, basseng og badstue. Hotellet ligger kun en liten times kjøretur fra Valdresflya. For mer inspirasjon og hva du kan gjøre i Valdres, se her.

 

Foto: Scandic/ C.H. Visitnorway  

LOFOTEN

Scandic Svolvær og Scandic Leknes Lofoten

Stedet for deg som vil stå på ski i spektakulært landskap og oppleve natur i verdensklasse, bestående av spisse fjelltopper omringet av blått hav. Lofoten er en ideel destinasjon for toppturer vinterstid, her er det offpiste skiene som gjelder. Bo idyllisk på en egen øy på Scandic Svolvær eller i ville vesten på Scandic Leknes Lofoten. Alpinbakkene Lofoten Alpinsenter og Kongstind Alpinsenter er åpent for de litt mindre vågale eller familier på tur.

Foto: Sverre Hjornvik/ Scandic Hotels

VOSS

Scandic Voss 

I januar 2020 åpnet vi et splitter nytt hotell på Voss. Med fantastiske friluftsmuligheter sommer som vinter, og med kort vei til Bergen, er Scandic Voss en ideell destinasjon for både forretnings- og fritidsreisende. Hotellet har 215 rom, Haik Grill & Bar med uteservering samt flotte og fleksible møtefasiliteter. Med sin sentrale beliggenhet rett ved jernbanestasjonen, og som bygdas største hotell, er Scandic Voss en naturlig møteplass for både lokalbefolkning og turister.