Restaurantinteriør, Scandic Forum
Restaurantinteriør, Scandic Forum Restaurantinteriør, Scandic Forum Restaurantinteriør, Scandic Forum Restaurantinteriør, Scandic Forum vju, restaurantlogo på vinduet, Scandic Forum

Scandic Forum

Bestill

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode.

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Tilbake til hotell

Restaurant [:vju]

Nyt frokost, middag og fantastisk utsikt i vår restaurant [:vju] i 21. etasje.

Bordbestilling restaurant

+47 51930001

Restaurant [:vju] i 21. etasje har utsikt over både Stavanger sentrum og naturområdene Stokkavannet og Mosvannet - som skaper den perfekte rammen for en hyggelig matopplevelse. Restauranten tilbyr både frokost og à la carte til middag.

Åpningstider

Åpningstider
Frokost: man-fre 06:30-09:30, lør-søn 07:00-10:30
Middag: man-lør 17:00-22:00, søn Stengt
Bar: man-lør 18:00-00:00, søn Stengt