Vårt hotell i Svolvær, Lofoten

Svolvær ligger på Austvågøya i Lofoten. Denne øygruppen er utnevnt som verdens vakreste av Lonely Planet, og med den fantastiske utsikten og det spektakulære landskapet, lever Svolvær opp til denne utnevnelsen. Her, i Lofotens hovedstad, får du en ekte smakebit av norsk kystliv. Her er et av de beste utgangspunktene for å se nordlyset, og her kan du oppleve vikingtiden som den virkelig var. Andre aktiviteter inkluderer dykking, der du kan oppleve naturlig flora og fauna i krystallklart vann, eller sykling og fjellklatring, for å nevne noe. Gå ikke glipp av klippfisken, en lokal delikatesse og hovedingrediensen i mange lokale retter. Hotellet vårt i Svolvær er det perfekte stedet å bo når du ønsker å utforske og oppleve denne eksotiske og spennende destinasjonen.

Bestill

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode.

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en frinatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til frinetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.