Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode. 

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Restaurantbord dekket til middag, Scandic Havna Tjøme
Restaurantbord dekket til middag, Scandic Havna Tjøme
Tilbake til hotell

Restaurant og bar

Nyt deilig mat med herlig utsikt i vår restaurant Kommandøren, i tillegg er baren vår er et perfekt sted å nyte en aperitiff før middag eller noe godt å drikke sammen med venner.

Kommandøren serverer en stor lunsjbuffet, i tillegg til à la carte til lunsj og middag. Her kan du nyte god service, god mat og god atmosfære. Restauranten vår er kjent for å være bygget inn i stein og for den vakre utsikten over bukten.

Åpningstider

Åpningstider
Frokost: man-lør 07:00-09:30, søn 08:00-11:00
Lunsj: man-søn 12:00-16:00
Middag: man-lør 16:00-22:00, søn 16:00-18:00
Bar: man-tor 18:00-00:00, fre-lør 18:00-01:00, søn Stengt