Scandic Havna Tjøme

Bestill

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
Antall gjester
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode.

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en frinatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til frinetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Vis flere valg Bookingkode, eller Bonus Cheque eller Bonusnatt Vis færre valg
Tilbake til hotell

Restaurant og bar

Nyt måltider i vår elegante og lyse restaurant Kommandøren. Restauranten har en gjennomført maritim stil og fantastisk utsikt over sjøen.

Vår restaurant Kommandøren serverer en stor lunsjbuffet, i tillegg til à la carte til lunsj og middag. Her kan du nyte god service, god mat og god atmosfære. Restauranten vår er kjent for å være bygget inn i stein og for den vakre utsikten over bukten. Baren vår er et perfekt sted å nyte en aperitiff før middag eller noe godt å drikke sammen med venner.

Åpningstider

Åpningstider
Frokost: man-lør 07:00-09:30, søn 08:00-11:00
Lunsj: man-lør 12:00-16:00, søn Stengt
Middag: man-tor 16:00-21:00, fre-lør 16:00-22:00, søn Stengt
Bar: man-tor 21:00-00:00, fre-lør 21:00-02:00, søn Stengt

Menyer