Scandic Partner: Sommarøy Arctic Hotel

Bestill

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
Antall gjester
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode.

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en frinatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til frinetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Bookingkode, Bonus Cheque eller Bonusnatt

Bo ved sjøen i fredfylte omgivelser, bare 45 minutters kjøring fra Tromsø. Bli inspirert av nordlyset. Hold din neste konferanse i et av våre møterom og la vårt vennlige personale ta imot deg.

Read more about Scandic Partner: Sommarøy Arctic Hotel

Når du ønsker å holde et møte vekk fra byens støy og forstyrrelser, er det hit du bør komme. Vi tilbyr 6 møterom, de fleste med fantastisk utsikt. Med en beliggenhet rett ved åpent hav, er det naturlig for oss å servere retter basert på gamle tradisjoner og lokale råvarer. Velg mellom det beste fra havet og deilige kjøttretter fra Nord-Norge. De fleste av gjestene våre vet allerede hva de ønsker å gjøre før de kommer hit, men hvis du ikke har lagt planer, spør oss gjerne om råd. Vi forteller deg gjerne mer om aktiviteter som fotturer, hundeslede, båtturer, hvalsafari, vandreturer og fjellklatring. Vi ønsker å hjelpe deg gjøre oppholdet så minneverdig som mulig. Glem ikke å spørre oss om boblebadet og badstuen vår. Vi har også WiFi og gratis parkering.

Sommarøy Arctic Hotel ligger ved sjøen, bare 45 minutters kjøring fra Tromsø, og er et av våre partnerhoteller. Her finner du alt – strender, snø og spektakulære naturopplevelser. Hvis du ikke får sett nordlyset, vil du kanskje dra på hvalsafari eller besøke dyreparken i nærheten med mer enn 50 fuglearter, kaniner, sauer, minigriser og skilpadder. Vårt hjelpsomme og vennlige personale anbefaler gjerne aktiviteter når du bor hos oss.

4.5 152 anmeldelser fra TripAdvisor

Beliggenhet og kontaktinformasjon

Scandic Partner: Sommarøy Arctic Hotel Telefon

+47 77664000

Veibeskrivelser

Veibeskrivelser Google Maps

Scandic Partner: Sommarøy Arctic Hotel Adresse

Skipsholmveien 22
Sommarøy

 Hotellet på kart Vis hotellet på kart
Utvid kart

Ditt neste møte hos oss. Se våre møterom

Sommaroy Arctic Hotel, Tromso, meeting room, conference, vestkanten

Bestill møterom

Scandic Partner: Sommarøy Arctic Hotel