Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode. 

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Barinteriør, Scandic Bakklandet
Barinteriør, Scandic Bakklandet Barinteriør, Scandic Bakklandet Barinteriør, Scandic Bakklandet
Tilbake til hotell

Bakke Bar

Bar Bakke er et ypperlig sted for å treffe venner og kolleger, eller slappe av etter en lang dag med shopping og aktiviteter.

I vår sofistikerte Bar Bakke kan du lene deg tilbake og nyte noe godt å drikke. Dette er et hyggelig møtested for å treffe venner og kolleger, eller slappe av etter en lang dag med shopping, aktiviteter eller møter. Baren ligger i hotellets 1. etasje.

Åpningstider

Åpningstider
Bar: man-tor 17:00-00:00, fre-lør 18:00-01:00, søn Stengt