Bestill overnatting

Scandic Arvika, restaurant
Scandic Arvika, restaurant Scandic Arvika, restaurant, bar Scandic Arvika, restaurant, bar
Tilbake til hotell

Restaurang Häll

Moderne og unikt designet restaurant med fokus på kvalitetskjøtt. I restauranten vår tilbereder vi alle typer kvalitetskjøtt akkurat slik hver gjest vil ha det, og serverer det med forskjellige kombinasjoner av tilbehør.

Bordbestilling restaurant

+46 570 58756

Bestill bord

Restaurant Häll er hotellets populære kjøttrestaurant, der vi serverer kvalitetskjøtt fra hele verden. Du gjør ditt valg ved å krysse av på menyen. Du velger type kjøtt, hvordan du vil ha det tilberedt, og hva slags tilbehør og saus du vil ha. Så tilbereder vi det, akkurat slik du vil ha det.

Vi serverer vår smakfulle frokostbuffet hver morgen til våre sultne gjester. Du kan også be om en egen innpakket frokost hvis du foretrekker å spise den på rommet eller ta den med deg ut. Spør oss i resepsjonen, og vi vil ordne det for deg.

Sikkerheten er viktig for oss, og derfor kan frokosten kanskje bli servert i ulike tidsrom. Dette er for å overholde sosial distansering mellom gjestene våre.

Velkommen!

Dette hotellet, samt restauranten og baren, er kontantfritt. Du kan betale med kort, eller Apple eller Samsung Pay. Vi godtar de mest brukte kortene.

Åpningstider

Opening hours
Dinner: Fri-Sat 19:30-22:30, Mon-Thu, Sun Closed

Menyer