Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode. 

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Scandic Arvika, restaurant
Scandic Arvika, restaurant Scandic Arvika, restaurant, bar Scandic Arvika, restaurant, bar
Tilbake til hotell

Restaurang Häll

Moderne og unikt designet restaurant med fokus på kvalitetskjøtt. I restauranten vår tilbereder vi alle typer kvalitetskjøtt akkurat slik hver gjest vil ha det, og serverer det med forskjellige kombinasjoner av tilbehør.

Bordbestilling restaurant

+46 570 58756

Bestill bord

Restaurant Häll er hotellets populære kjøttrestaurant, der vi serverer kvalitetskjøtt fra hele verden. Du gjør ditt valg ved å krysse av på menyen. Du velger type kjøtt, hvordan du vil ha det tilberedt, og hva slags tilbehør og saus du vil ha. Så tilbereder vi det, akkurat slik du vil ha det.

Åpningstider

Opening hours
Dinner: Wed-Sat 18:00-22:30, Mon-Tue, Sun Closed