Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode. 

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Restaurant's Terrace
Restaurant's Terrace Scandic Arvika, restaurant Facade
Tilbake til hotell

Restaurant Stefan på Statt

Vi serverer frokost, lunsj og middag på den koselige restauranten vår Stefan på Statt. Til frokost kan du velge blant økologiske produkter, Fairtrade-merket kaffe og sunne alternativer som indikeres med grønn merking. Om sommeren åpner vi utendørsterrassen og har grillkvelder med temaet «Alt kjøttet du kan spise».

Bordbestilling restaurant

+46 570 58756

Om sommeren åpner vi utendørsterrassen, og vi har grillkvelder med temaet «Alt kjøttet du kan spise». Hvis du ønsker mer informasjon og vil se menyene, gå til www.stefanpastatt.se

Åpningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Sat 06:00-09:30, Sun 06:00-10:30
Lunch: Mon-Fri 11:30-14:00, Sat-Sun Closed
Dinner: Mon-Fri 17:00-22:30, Sat 16:00-22:30, Sun Closed