Hoteller nær Furuvik

Gjør noe hyggelig sammen med barna – bo på et av hotellene våre og ha det gøy dagen lang i populære Furuvik Zoo i Gävle. De to hotellene våre i Gävle ligger mindre enn 20 minutter med bil fra Furuvik Zoo. Du kan kjøpe billettene etter at du har bestilt hotellrommet ditt, ved å klikke på linken i din e-postbekreftelse. Hvis du er medlem av Scandic Friends, kan du logge deg på "Mine sider", finn din bestilling og legg til billetter der.

Hoteller og billetter til Furuvik

Furuvik Zoo er en kombinert dyrepark og fornøyelsespark. Her er det sjimpanser, orangutanger, boaslanger og kameler, for å nevne noen. Prøv den spennende berg-og-dal-banen i fornøyelsesparken eller kjør radiobilene. Ikke glem badetøyet! Etter en dag i parken kommer du til å få lyst på en dukkert i eventyrbassenget.

Vi har hoteller i området

Scandic Gävle Väst ligger ved Trafikplats Gävle Väst, der E16/56/68 krysser E4, og er et av de mest lekne hotellene våre. Vi har et oppvarmet basseng og lekerom som barna kan kose seg i etter en dag ute i frisk luft. Hotellet tilbyr også mange gratis parkeringsplasser.

Hvis du foretrekker en sentral beliggenhet nær Gävle togstasjon, er det andre hotellet vårt Scandic CH et godt valg.

Forhåndskjøp billettene hos oss

Ute etter en hotellpakke til Furuvik? Nå er det enkelt å forhåndskjøpe inngangsbilletter når du bestiller hotellrom på et av hotellene våre i Gävle via nettsiden vår. Du kan hente billettene i hotellresepsjonen. Hopp over køene for å komme inn i fornøyelsesparken – det blir ikke enklere enn dette!

Sånn foregår det:

  • Bestill rom på et av hotellene våre i Gävle.
  • Etter at du har valgt rom, vil du se «tilvalg» i det neste trinnet.
  • Her kan du legge til inngangsbilletter i bestillingen.
  • Når du kommer til hotellet ditt, vil disse ligge klar til henting i resepsjonen.

Det med liten skrift
Merk at parken ikke er åpen hver ukedag i lavsesongen.
Billetter til Furuvik kan kun forhåndskjøpes når du bestiller hotellrommet ditt på nett.
De kombinerte reisetjenestene som tilbys er en pakkereise i henhold til direktiv (EF) 2015/2302. Mer informasjon om sentrale rettigheter under direktivet (EF) 2015/2302