Hoteller nær Furuvik

Gjør noe hyggelig sammen med barna – bo på hotell og ha det gøy dagen lang i populære Furuvik Zoo i Gävle. Her finner dere alt dere trenger for en fantastisk dag sammen – dyrepark, fornøyelsespark og vannpark. De to hotellene våre i Gävle ligger mindre enn 20 minutter med bil fra Furuvik Zoo. Nå er det lettere å forhåndskjøpe inngangsbilletten når du bestiller rommet.

Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode. 

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.

Den perfekte parken for familier med barn

Furuvik Zoo er en kombinert dyrepark og fornøyelsespark. Se sjimpanser, orangutanger og flere andre apearter her. Gå rundt i regnskogen blant 30 frie kongeboa-slanger. Kjør den nervepirrende berg-og-dal-banen i tivoliet, eller svev høyt på himmelen i huske-karusellen. Ikke glem badetøyet! Etter en dag i parken kommer du til å få lyst på en dukkert i eventyrbassenget.

Furuvik åpner den 19. mai for sesongen 2018.

Vi har hoteller i området

Scandic Gävle Väst ligger ved Trafikplats Gävle Väst, der E16/56/68 krysser E4, og er et av de livligste hotellene våre. Vi har et oppvarmet basseng og lekerom som barna kan kose seg i etter en dag ute i frisk luft. Hotellet tilbyr også mange gratis parkeringsplasser.

Hvis du foretrekker en sentral beliggenhet og å være nær Gävle togstasjon, er det andre hotellet vårt Scandic CH et godt valg.