Hoteller nær Furuvik

Gjør noe hyggelig sammen med barna – bo på hotell og ha det gøy dagen lang i populære Furuvik Zoo i Gävle. Her finner dere alt dere trenger for en fantastisk dag sammen – dyrepark, fornøyelsespark og vannpark. De to hotellene våre i Gävle ligger mindre enn 20 minutter med bil fra Furuvik Zoo. Nå er det lettere å forhåndskjøpe inngangsbilletten når du bestiller rommet.

Den perfekte parken for familier med barn

Furuvik Zoo er en kombinert dyrepark og fornøyelsespark. Se sjimpanser, orangutanger og flere andre apearter her. Gå rundt i regnskogen blant 30 frie kongeboa-slanger. Kjør den nervepirrende berg-og-dal-banen i tivoliet, eller svev høyt på himmelen i huske-karusellen. Ikke glem badetøyet! Etter en dag i parken kommer du til å få lyst på en dukkert i eventyrbassenget.

Furuvik åpner den 19. mai for sesongen 2018.

Vi har hoteller i området

Scandic Gävle Väst ligger ved Trafikplats Gävle Väst, der E16/56/68 krysser E4, og er et av de livligste hotellene våre. Vi har et oppvarmet basseng og lekerom som barna kan kose seg i etter en dag ute i frisk luft. Hotellet tilbyr også mange gratis parkeringsplasser.

Hvis du foretrekker en sentral beliggenhet og å være nær Gävle togstasjon, er det andre hotellet vårt Scandic CH et godt valg.