Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode. 

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Restaurant
Restaurant Restaurant
Tilbake til hotell

Restaurant og bar

Still sulten her, med nøye tilberedte retter inspirert av de siste mat- og drikketrendene. Rett og slett godt håndverk av mat. Få slutt på romlingen i magen om morgenen med vår store økologiske frokostbuffet.

Nyt enkle, men godt tilberedte retter, inspirert av de siste kulinariske trender. Prøv CHs sjømatgryte, eller hvorfor ikke starte middagen med en jordskokksuppe? Begge er selvkomponerte av kokken vår.

Avslutt middagen med vår nydelige sjokoladekake, der ingrediensene sier alt – mørk og luftig sjokolademousse, hvit mascarponemousse, marengs, biscotti, jordbær og banan. Når du har satt denne til livs, er oddsen stor for at du bestiller en ny porsjon! Rund av kvelden i den komfortable lobbybaren vår med noe godt å drikke.

Hva hvis du blir du sulten utenfor restaurantens åpningstider? Ingen grunn til panikk. Vår Scandic SHOP er åpen 24 timer i døgnet og tilbyr drikke, sandwicher og lettere måltider.

Åpningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-09:30, Sat-Sun 07:30-10:30
Dinner: Mon-Sat 17:00-22:00, Sun Closed
Bar: Mon-Thu 17:00-22:30, Fri-Sat 15:00-22:30, Sun Closed