Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode. 

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Tastebreak
Tastebreak Scandic Backadal, Restaurant
Tilbake til hotell

Restaurant

Vi er alltid glade for å se deg på Scandic Backadals restaurant & bar. Len deg tilbake og start dagen med vår fantastiske økologiske frokostbuffet.

Her serveres klassiske retter, som frityrstekte poteter og sild, for ikke å glemme vår økologiske frokostbuffet. Det finnes alltid godt tilberedte måltider her, selv for de med spesielle behov. Vår SHOP i lobbyen tilbyr drikke, sandwicher og lettere måltider. SHOP'en er åpen 24 timer i døgnet.

Åpningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:15-09:30, Sat-Sun 07:00-10:00
Lunch: Mon-Fri 11:30-13:30, Sat-Sun Closed
 (: Tue-Wed 11:30-13:30, Mon, Thu-Sun Closed)

Dinner: Tue-Thu, Sun 17:00-22:00, Fri-Sat 17:00-23:00, Mon Closed
Bar: Mon-Sun 11:30-00:00