Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder
Booking Code Icon
Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.

Bo bare få skritt unna sentralstasjonen, midt i hjertet av den urbane settingen og ved siden av handlegatene. HAK restaurant og bar drives i kreativitetens ånd, der livemusikk og fotoutstillinger blandes med spennende mennesker for å skape et fantastisk underholdningslokale.

Read more about Scandic Europa

HAK restaurant og bar setter stemningen for hotellet vårt, med den hyggelige hotellbaren, sosiale samlinger, kunstutstillinger og en deilig, fantasifull meny. Kom og spis her, eller koble av i baren. Dagen etter kan du svømme noen lengder i bassenget, trene i treningsrommet eller slappe av i badstuen før du tar turen ut i byen. Du kan også ta en pause fra monotonien på kontoret og holde et møte i et av våre 12 møterom. Nyt en deilig kaffepause, lunsj eller kanskje middag for å runde av dagen.

Scandic Europa ligger innen gangavstand fra det store kjøpesenteret Nordstan, i tillegg til stillere brosteinsbelagte gater med kaféer og eksklusive butikker. Utenfor hotellet kan du ta trikk nummer 5 til Gøteborgs mest underholdende område, med Liseberg, Universum vitenskapssenter og Verdenskulturmuseet på samme gate. Hvis du har mer energi igjen, ligger Avenyn bare 10 minutter fra hotellet, med butikker, kaféer og restauranter og størstedelen av Gøteborgs natteliv. Når det er tid for å reise, ligger sentralstasjonen rett overfor hotellet, der du finner flybussen til Landvetter Flyplass.

3.5 2058 anmeldelser fra TripAdvisor

Finn veien hit

Scandic Europa Telefon

+46 31 7516500

Veibeskrivelser

Veibeskrivelser Google Maps

Scandic Europa Adresse

Nils Ericsonsgatan 21
Göteborg